Comanda de livrare

Cum pot urm─âri livrarea comenzii mele?
Pute╚Ťi urm─âri starea comenzii dvs. utiliz├ónd num─ârul de urm─ârire pe site-ul GLS. Noi trimitem num─ârul de urm─ârire la adresa de e-mail pe care a╚Ťi furnizat-o ├«n timpul procesului de comand─â. Dac─â nu vede╚Ťi mesajele noastre, v─â rug─âm s─â verifica╚Ťi dosarul de spam sau nu ezita╚Ťi s─â ne trimite╚Ťi un e-mail la [email protected]
Comanda mea nu a fost încă livrată, ce trebuie să fac?
După plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, de obicei în termen de 2-3 zile, comanda dvs. este procesată și expediată pentru livrare

Ve╚Ťi primi apoi un e-mail con╚Ťin├ónd un num─âr de urm─ârire, care v─â va permite s─â monitoriza╚Ťi starea comenzii dvs. pe site-ul GLS. V─â rug─âm s─â ╚Ťine╚Ťi cont de timpul estimat de livrare furnizat de transportator, care variaz─â de obicei ├«ntre 2-5 zile lucr─âtoare

├Än cazul ├«n care am dep─â╚Öit timpul de procesare ╚Öi de livrare a comenzii dumneavoastr─â, nu ezita╚Ťi s─â ne contacta╚Ťi la [email protected].
Nu locuiesc în România, pot totuși să comand?
Da, livr─âm ├«n toate ╚Ť─ârile din ├«ntreaga lume. Sunte╚Ťi binevenit s─â solicita╚Ťi livrarea ├«n orice ╚Ťar─â.
Cine îmi va livra comanda?
În România, coletele noastre sunt livrate de către GLS.
Cât costă transportul pentru comanda mea?
Livrarea ├«n Rom├ónia este gratuit─â pentru toate comenzile. Excep╚Ťiile includ regiunile greu accesibile din Rom├ónia

Livrarea ├«n alte ╚Ť─âri ╚Öi ├«n zone greu accesibile este taxat─â ├«n func╚Ťie de tarifele operatorului de transport. Pute╚Ťi g─âsi taxele de expediere ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi ├«n timpul procesului de plat─â
Exist─â taxe suplimentare de transport?
Nu, compania noastr─â acoper─â taxele vamale. Dac─â primi╚Ťi o factur─â pentru taxe vamale la livrare, v─â rug─âm s─â contacta╚Ťi serviciul nostru pentru clien╚Ťi pentru a rezolva problema.

Plata comenzii

Cum pot pl─âti pentru o comand─â?
Oferim urm─âtoarele metode de plat─â:

Card de credit: Pute╚Ťi pl─âti ├«n siguran╚Ť─â comanda dvs. introduc├ónd datele cardului dvs. pe site-ul web al sistemului de plat─â Stripe.

PayPal: Pute╚Ťi achita ├«n mod convenabil comanda folosind sistemul de plat─â PayPal direct ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi.
Sunt pl─â╚Ťile pe site sigure?
Da, toate tranzac╚Ťiile online sunt efectuate printr-o conexiune de internet securizat─â ╚Öi criptate ├«n timpul proces─ârii. Nu stoc─âm detaliile cardului dvs. pentru o mai mare siguran╚Ť─â. Pentru mai multe informa╚Ťii, v─â rug─âm s─â vizita╚Ťi politica noastr─â de confiden╚Ťialitate .
Unde ar trebui s─â introduc codul promo╚Ťional?
Codul promo╚Ťional este introdus ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi la finalizarea comenzii.
Pot folosi mai multe coduri promo╚Ťionale ├«n comanda mea?
Nu, pute╚Ťi utiliza un singur cod promo╚Ťional la checkout.
Se poate combina reducerea de cod promo╚Ťional cu reduceri de pe site?
Da, dac─â exist─â promo╚Ťii sau reduceri disponibile ├«n prezent pe site, acestea pot fi utilizate ├«mpreun─â cu un cod promo╚Ťional.

Retur și schimb

Politica de returnare și schimb
Pute╚Ťi g─âsi politica noastr─â de schimb ╚Öi returnare pe aceast─â pagin─â
Pot să îmi schimb comanda?
V─â pute╚Ťi schimba comanda dac─â primi╚Ťi un articol defect sau deteriorat. ├Än acest caz, trebuie s─â ne returna╚Ťi comanda. Vom produce ╚Öi v─â vom trimite gratuit noi imagini de fundal pentru a le ├«nlocui pe cele defecte

V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi:Este foarte important s─â inspecta╚Ťi cu aten╚Ťie tapetul la primire ╚Öi ├«nainte de a-l ag─â╚Ťa, deoarece nu vom putea schimba tapetul care a fost deja aplicat pe perete. De asemenea, v─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi c─â ave╚Ťi la dispozi╚Ťie 14 zile de la data primirii comenzii pentru a ini╚Ťia o returnare.
Am primit un articol defect. Ce trebuie s─â fac?
├Än cazul ├«n care a╚Ťi primit un articol defect, v─â pute╚Ťi exercita dreptul de a-l schimba sau returna ├«n termen de 14 zile de la primirea tapetului. Pentru a ini╚Ťia acest proces, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi prin e-mail. Managerul nostru v─â va oferi instruc╚Ťiuni suplimentare cu privire la modul ├«n care trebuie s─â proceda╚Ťi ├«n acest caz.
Cum se face o rambursare?
Pute╚Ťi solicita o rambursare a comenzii ├«n termen de 14 zile de la primirea bunurilor dac─â a╚Ťi primit un produs defect sau deteriorat. Pentru a face acest lucru, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi prin e-mail. Managerul nostru v─â va explica cum s─â proceda╚Ťi ├«n acest caz.
Ce produs este considerat defect?
Sunt considerate defecte urm─âtoarele:
- imagini de fundal care au culori diferite pe diferite pl─âci;
- tapet deteriorat sau rupt;
- a╚Ťi primit o comand─â incomplet─â;
- a╚Ťi primit imaginea pe care nu a╚Ťi comandat-o.

Probleme cu comanda

Nu am primit nicio confirmare de comand─â. Ce trebuie s─â fac?
Dac─â nu a╚Ťi primit o confirmare a comenzii, este posibil s─â se datoreze unei probleme tehnice. V─â rug─âm s─â ne trimite╚Ťi un e-mail pentru a primi confirmarea comenzii dumneavoastr─â de la managerul nostru.
Îmi pot modifica sau anula comanda?
Pute╚Ťi face modific─âri sau anula comanda ├«nainte ca aceasta s─â fie trimis─â la tipar. De obicei, acest lucru se ├«nt├ómpl─â la c├óteva ore dup─â ce a╚Ťi plasat o comand─â pe site{br}{br} Contacta╚Ťi managerul nostru de e-mail pentru a v─â informa cu privire la posibilitatea de a face modific─âri ale comenzii. V─â rug─âm s─â ne anun╚Ťa╚Ťi imediat ce descoperi╚Ťi o eroare ├«n comand─â.
Cum pot urm─âri starea comenzii mele?
Trimitem notific─âri la adresa de e-mail furnizat─â la plasarea comenzii dvs. cu privire la toate modific─ârile ├«n statutul comenzii dvs{br}{br} Dac─â nu vede╚Ťi e-mailurile, v─â rug─âm s─â verifica╚Ťi dosarul de spam. ├Än plus, nu ezita╚Ťi s─â ├«i trimite╚Ťi un e-mail managerului nostru pentru orice ├«ntreb─âri pe care le ave╚Ťi.

Întrebări despre picturi

Cum ar trebui s─â arate fotografia pentru imprimare?
Cu c├ót este mai bun─â fotografia, cu at├ót mai str─âlucitoare ╚Öi mai bun─â este imprimarea. ├Än cazul ├«n care fotografia este prea mic─â, v─â vom anun╚Ťa ├«n acest sens
Doresc să comand o pânză fără ramă. Este posibil acest lucru?
Da, la cererea dumneavoastr─â, putem produce p├ónza f─âr─â ram─â. V─â rug─âm s─â specifica╚Ťi ├«n notele de comand─â "Nu am nevoie de ram─â" sau contacta╚Ťi managerul nostru.
Fotografia va avea o ram─â?
Vindem tablouri pe bare de ├«ntins - este un cadru de lemn pe care este ├«ntins─â p├ónza. Acest tablou nu are nevoie s─â fie ├«nr─âmat; ├«l pute╚Ťi ag─â╚Ťa direct pe perete.
Pot s─â comand o ram─â pentru fotografie?
Nu vindem rame pentru fotografii
Cum vor ar─âta p─âr╚Ťile laterale ale imaginii?
Pentru a întinde pânza pe barele de întins fără a deteriora imaginea, folosim o imagine în oglindă.
Cum s─â at├órna╚Ťi imaginea pe perete?
Pute╚Ťi ag─â╚Ťa tabloul pe ╚Öuruburi. Pentru a face acest lucru, includem dispozitive de fixare ├«mpreun─â cu tablourile noastre, ceea ce va face convenabil s─â at├órna╚Ťi tabloul.
Pe ce material imprima╚Ťi imagini?
Dou─â tipuri de materiale sunt disponibile pentru comand─â: Economic Canvas - un material dens ╚Öi durabil pentru imprimare digital─â, identic cu p├ónza de pictor, suprafa╚Ť─â impermeabil─â, reproducere realist─â a detaliilor, material cu granula╚Ťie medie. Premium Canvas - textura se aseam─ân─â cu cea a p├ónzei de pictor (fire mici ├«ntre╚Ťesute). Reproducere moale ╚Öi detaliat─â a imaginii pe o suprafa╚Ť─â mat─â.
Ce este Economic Canvas?
Este o versiune mai ieftin─â a p├ónzei. Este mai durabil─â ╚Öi mai rezistent─â la umiditate, dar suprafa╚Ťa sa nu are o textur─â la fel de pronun╚Ťat─â ca cea a p├ónzei Premium Canvas
Ce este Premium Canvas?
╚Ües─âtura fin─â a firelor de pe aceast─â p├ónz─â seam─ân─â cu suprafa╚Ťa p├ónzelor arti╚Ötilor profesioni╚Öti.
Ce este imprimarea Premium?
Pentru imprimarea Premium, folosim cerneluri mai scumpe, care au nuan╚Ťe mai profunde ╚Öi sunt mai rezistente la decolorare.
Imaginea se va estompa în timp?
Nu v─â recomand─âm s─â plasa╚Ťi tabloul direct sub lumina soarelui sau ├«ntr-o camer─â umed─â. Acest lucru poate estompa luminozitatea imaginii ├«n timp.
Ce este l─âcuirea?
Vernisajul creeaz─â un strat protector suplimentar pe p├ónz─â. Tabloul va fi mai rezistent la deterior─âri minore, iar pentru a re├«mprosp─âta tabloul l─âcuit, ├«l pute╚Ťi ╚Öterge cu o c├órp─â moale, u╚Öor umed─â.
Pot plasa text pe imagine?
Da, ├«n creatorul de imagini, pute╚Ťi ad─âuga orice text la fotografie.
Poate fi sp─âlat─â imaginea?
Tabloul poate fi șters ușor cu o cârpă moale uscată sau cu un burete; nu se recomandă utilizarea de produse umede. Utilizarea unui burete umed este permisă numai dacă tabloul a fost lăcuit.
Suprafa╚Ťa imaginii este mat─â?
Un strat suplimentar de lac asigur─â un finisaj satinat delicat
Care sunt cerin╚Ťele de fi╚Öier pentru imprimare?
Cea mai bun─â op╚Ťiune este o fotografie f─âcut─â cu un aparat de fotografiat sau cu un telefon. Dimensiunea fi╚Öierului este cuprins─â ├«ntre 1 ╚Öi 32 MB. Cel pu╚Ťin o parte a imaginii trebuie s─â aib─â cel pu╚Ťin 1700 de pixeli.
Cum va fi ambalat─â comanda mea?
Fiecare fotografie este ├«nvelit─â ├«n folie stretch ╚Öi ambalat─â ├«ntr-o cutie de carton pentru expediere. Exist─â, de asemenea, op╚Ťiunea de a comanda un ambalaj cadou pentru fotografie.
Care este l─â╚Ťimea barei de ├«ntindere?
L─â╚Ťimea barei de targ─â = 2cm