În ultimii ani, designerii din întreaga lume folosesc activ tapetul 3D pentru designul interior, indiferent de stilul ales. Tapetul universal este potrivit pentru stilizarea pereților și tavanului unui spațiu de birou, precum și pentru un apartament sau o casă la sol.

Principalele diferențe dintre tapetul 3D și alte tipuri de decor

Fototapetul 3D are imaginea tridimensională datorită căreia se creează efectul prezenței personale. Acest tip de tapet contribuie la extinderea vizuală a spațiului, ceea ce creează senzația că imaginea trece dincolo de pereți. Utilizarea sa va fi o soluție excelentă nu numai pentru decorarea unui perete sau tavan, ci și pentru zonarea spațiului și crearea separeurilor.

Modelele moderne de fototapet 3D din vinil arată scump și neobișnuit. Printr-o selecție atentă a unei combinații de scene armonioase, a mobilierului și a corpurilor de iluminat, puteți sublinia stilul general al interiorului, umplând atmosfera cu noi culori.

Pe site-ul magazinului online „Uwalls” este prezentat fototapet 3D din flizelină de diferite tipuri:

  • Modele standard care se diferă printr-o imagine versatilă care conține forme și modele geometrice. Această opțiune de finisaj este perfectă pentru împărțirea spațiului în zone funcționale.
  • Tapetul panoramic trebuie selectat în funcție de dimensiunea reală a camerei care va fi decorată, precum și de preferințele dumneavoastră individuale. Pentru a spori efectul imersiei în spațiu, astfel de tapet este creat sub forma unei singure pânze, așa că necesită o atenție sporită când le lipiți.
  • Tapetul 3D unic are dimensiuni mici, deci este potrivit ca decor separat. Cu o astfel de pânză, puteți decora un colț, un separeu, puteți crea o imitație a împărțirii în zone, puteți evidenția ușile.
  • De asemenea, puteți cumpăra fototapet 3D stereoscopic cu o imagine tridimensională, care arată diferit în funcție de unghiul de vizualizare. Acest tip de acoperire vă permite să oferiți imaginii și mai mult realism.

Sfaturi pentru alegerea fototapetului 3D

Tapetul tridimensional cu fotografii este excelent pentru decorarea pereților, tavanelor, precum și a pereților despărțitori din sticlă și gips-carton. Dacă încăperea este mică, este mai bine să alegeți un model în miniatură. Pentru o cameră mare, puteți alege tapet exclusiv cu o imagine mare.

Pentru bucătărie, fototapetul este selectat pentru zonarea spațiului de luat masa sau pentru crearea unui brâu cu motive gastronomice.

Tapetul cu fotografii tridimensionale cu scene calme în nuanțe pastelate, arată magic în dormitor și în camera copiilor. Și, fără îndoială, o astfel de decorare a peretelui va deveni un adevărat decor pentru sufragerie, care este cartea de vizită al întregului apartament.

citește mai mult