Garanții și retururi

 

 

Schimbarea sau returnarea fototapetului este posibilă în termen de 14 zile calendaristice de la data achiziționării mărfii. Pentru a beneficia de această opțiune, asigurați-vă că produsul nu a fost folosit și nu prezintă urme de utilizare, nu există rupturi, zgârieturi, abraziuni etc.

 

În cazul în care produsul a ajuns la dumneavoastră cu un defect: defect de imprimare (dungi, pete care nu erau pe imaginea selectată pentru comandă etc.), altă imagine, altă textură, deteriorări evidente (cauzate în timpul transportului fototapetului), absența unei părți din comandă - în acest caz, vă vom reface comanda absolut gratuit.

 

 

Dacă observați că coletul este deteriorat, luați-l de la curier, dar solicitați să îl deschideți în prezența lui. Întocmiți un proces verbal de deteriorare cu acesta. Faceți o fotografie și trimiteți-ne-o pentru a analiza în continuare reclamația.

 

 

Puteți solicita returnarea mărfurilor contactând managerul nostru (chat, linia fierbinte). Sau scriindu-ne un e-mail la [email protected]

 

 

 

 

 

Există cazuri când suntem forțați să refuzăm un retur sau un schimb:

  • În cazul în care marfa nu a fost deteriorată din cauza serviciului de transport.
  • Produsul a fost în uz - fototapetul a fost lipit, a fost folosit adezivul din comandă.
  • Comand personalizată, concepută conform specificațiilor dumneavoastră, nu poate fi returnată sau schimbată.
  • Clientul a depus o reclamație după 14 zile calendaristice de la data achiziționării mărfurilor.

 

 

 

 

Acceptăm returul/schimbul fototapetului în stare nouă și nefolosită în ambalajul original. După primirea mărfii pentru schimb/retur, angajații noștri vor verifica fototapetul pentru controlul calității în termen de 2-5 zile lucrătoare. După verificarea stării tapetului, vom efectua o rambursare sau un schimb cu un alt tapet în termen de 14 zile lucrătoare. La returnarea banilor pentru un produs, nu compensăm cheltuielile de transport. Despre necesitatea returnării fototapetului - precizați detaliile cu managerul.

 

 

 

 

Defectele tehnice (rebut) nu includ diferențele de culoare prevăzute la utilizarea și reproducerea imaginilor pe diferite tipuri de echipamente - monitor de computer, telefon, tabletă.

Reclamațiile după lipirea fototapetului nu sunt acceptate.