Pentru a face locul de servire a bucatelor confortabil, ar trebui să alegeți un tapet pentru bucătărie elegant. Împreună cu mobilierul, ar trebui să compună o imagine armonioasă. Există o mare varietate de tapet spectaculos capabil să transforme un spațiu. Condiția principală pentru amplasarea lor este prezența unui perete întreg, fără gresie și alte tipuri de acoperire decorativă. Profitați de această opțiune pentru a realiza un perete de accent care să adauge un farmec aparte apartamentului.

La ce să atrageți atenție atunci când alegeți tapet în bucătărie?

După ce ați ales unul dintre pereți ca o foaie goală pentru un subiect unic sau o imagine unicală, trebuie să abordați în mod responsabil alegerea decorațiunii peretelui. De aceasta va depinde dacă veți obține efectul pe care îl așteptați de la reparație. Când căutați tapet pentru bucătărie, proprietarii casei ar trebui să se concentreze asupra următoarelor aspecte:

  1. Culoarea. Tonurile închise se integrează bine în spațiile cu o abundență de lumină naturală sau un număr mare de surse de lumină artificială. Tonurile de alb și bej sunt universale. Ele sunt adesea alese atunci când există o lipsă de lumină. Nuanțele luminoase sunt potrivite dacă sunt combinate cu dulapurile de bucătărie, rafturi și aparate de uz casnic.
  2. Parametrii camerei. Adesea, anume fototapetul lavabil pentru bucătărie colorat, datorită prezenței primului și celui de-al doilea plan, vă permit să creați efectul unei extensii vizuale a camerei. Proprietarii unei bucătării spațioase, a unui apartament-studiou sau sufragerii își pot permite orice opțiuni de design care se potrivesc cu interiorul.
  3. Material. Cea mai bună opțiune este tapetul de vinil pentru bucătărie. Versiunea premium a acestui material va rezista cel mai mult, deoarece are un strat protector suplimentar. Ambele produse de vinil care se află în catalogul nostru sunt potrivite pentru spălare cu un burete înmuiat în apă cu săpun. Acest lucru este foarte actual așa cum în zona de gătit și de servit masa este dificil să evitați murdărirea pereților.

Variante de tapet pentru bucătărie în vogă

Printre materialele de finisaj în top este – tapetul lavabil pentru bucătărie. Dar, dacă e să menționăm nu despre aspectul practic, ci despre aspectul estetic al întrebării, merită evidențiat aceste variații:

  • Flora. Spațiile verzi dense, buchetele enorme cu flori și natura moartă îmbunătățesc starea de spirit.
  • Continuitatea spațiului. O opțiune excelentă pentru o bucătărie de mărime modestă. Imaginea de pe tapet devine o imitație a extinderii camerei. Mai departe, poate începe o terasă cu vedere spre pădure, o galerie pitorească cu coloane sau un portal în mijlocul acoperișurilor zgârie-nori.
  • Texturi. Marmură, lemn, cărămidă – aceasta este doar o listă scurtă de soluții populare pentru bucătăriile moderne.

Dacă aveți nevoie de fototapet pentru bucătărie, cel mai bun loc pentru a le cumpăra este magazinul online „Uwalls”. Cea mai înaltă calitate, preț rezonabil, pregătire rapidă a comenzii, livrare rapidă – acestea sunt principalele motive pentru a căuta tapet anume la noi.

citește mai mult